pátek 2. listopadu 2012

Filmové trailery ke knize

   V tomto článku se můžete podívat na filmové trailery, které vám nastíní příběh odehrávající se v mé knize. Nezapomeňte však, že je to podle skutečné události. Pokud byste chtěli vědět, jak celé natáčení probíhalo, není problém přejít na tuto stránku ZDE anebo sjet v článku na úplný konec a podívat se na film o knižním traileru.
   První video se natáčelo celé dva dny a stříhání těchto pěti minut mi zabralo celkem 10 hodin času bez pauzy. Jídlo a pití jsem požíval při práci. Tento trailer je ztěžejní, který také nejvíce prozradí, však jen tolik, aby vám zbylo ještě mnoho dotazů.


   Druhé video je (dá se říci) zfilmovaná část mé knihy - přesněji se jedná o kapitolu "Šikana". Od poloviny se však s knihou neztotožňuje, nýbrž na ni upozorňuje.



   Třetí trailer je o něcokratší než ostatní. Je také bez mluvených slov. Jen takové střípky, o čem kniha pojednává.


   A poslední trailer nebyl tak těžký, neboť jste si ho mohli prohlédnout již v prvním videu, jehož je obsahem na samém konci.


   Pokud Vás tyto filmečky nadchnuly a chtěli byste znát celý příběh, můžete si knihu objednat na mém eShopu ZDE. A nakonec slibovaný film o natáčení knižního traileru, které svět spatřilo dne 23. září 2013.



Žádné komentáře:

Okomentovat